Alles is mogelijk als je de verbinding aangaat

Op donderdag 03 november 2011 door Erica Argelo in categorie: Inspiraties

In 2002 voelde ik een ongekende drang om uitvoering te geven aan een visioen welke ik perse wilde vastleggen. Met deze expressie heb ik vorm gegeven aan "De Bron" (zie foto). Dit is essentieel geweest voor de verbinding met de creatieve bron die in mijzelf besloten lag en van waaruit Circle of Art is ontstaan.

De kunst van creëren is het toelaten van onverklaarbare impulsen die zich spontaan vanuit je hart aandienen. De levenskunst in communicatie is het aangaan van de dialoog met je hartsverbinding.

Ga voorbij je eigen grenzen en ontdek je ongekende mogelijkheden. De wet van aantrekkingskracht komt in werking als je bewuste aandacht geeft aan de richting die jij voor jezelf hebt bepaald. Je doel en de middelen zijn beiden te vinden in je potentieel. Ontdek de kracht van je eigen communicatie.

Wat je ook kunt doen, of in je dromen meent te kunnen doen, begin ermee!
In stoutmoedigheid schuilen talent, kracht en magie

Goethe

Mijn passie is hart en ziel verbinden, mensen aanraken en inspireren het pad te volgen naar hun potentieel om dromen te verwezenlijken. Ik open harten en breng energie in beweging die lange tijd besloten lag. Deze blog maakt onderdeel uit van een lang gekoesterd verlangen naar acceptatie, erkenning en verbinding, wat uiteindelijk heeft geresulteerd tot zelfontplooiing en authenticiteit.

Met het schrijven van Blogs wil ik op authentieke wijze bijdragen aan een harmonieuze samenleving en het creëren van een betere wereld.

Ik volg mijn pad van verwondering in verbinding met FLOW ga je mee?

Levenskunst in beweging

de stilte bij eb
heeft mijn Horizon verbreed
mijn ziel blootgelegd
raak mij aan, ga met me mee
de vloed verspreidt mijn woorden

Erica Argelo

De Bron

Olieverfschilderij van Erica Argelo

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast