De tijd van AXE is voorbij

Op donderdag 12 november 2015 door Erica Argelo in categorie: Inspiraties

Argeloze Proza beschrijft paradox van geldloze economie...

Een verbod op contanten leidt de mensheid rechtstreeks naar de Venuseconomie, een kernachtige stroming van Hartcentrale gedachtenkracht dat zich niet meer laat manipuleren door digitalisering.

De vrouwenvariant op de geurende illusie is liefde dat de AXE-mannen stinkendrijk achterlaat met hun digitaal vermogen, waarmee ze alleen een touchscreen kunnen aanraken met het verstand. Het Hart is een duurzaam betaalmiddel, een waardevast valuta dat Geluk pompt in onze economie. Liefde overwint alles, ook de postnatale depressie dat de geboorte van de nieuwe aarde ons laat zien, wat slechts illusie is waaruit we nu ontwaken.

Zij leert onze innerlijke waarden herkennen en draken verslaan die de armlastige burger laat verrekken in een hongerig bestaan, naar behoeftes die ons duur komen te staan als we blijven weigeren naar binnen te keren. Zij leert ons intern projectiescherm opnieuw instellen met mooie beelden dat duurzaam helpt programmeren voor gezamenlijke toekomst. Het is immers ons binnenste dat het buitenste ontmoet, de wereld is en wordt zoals we denken…

Evolution is right on schedule ♥

Ons Hart is Goud waard. Het Gouden Hart schept met liefde dat duurzaam waakt over de harteloze robot, die toetsen bedient en een spuitbus hanteert wat slechts een filmlaagje achterlaat dat het brein verleid tot destructieve arbeid. Tja de mens ontwaakt, we worden wakker om het kolkende okselwater te overbruggen dat ons anders naar de lippen stijgt en de oceaan indrijft om te verzuipen. De reis van de Held en Heldin die de robot heeft verslaan, krijgt toegang tot een paradijselijk bestaan dat de zon bij dag verlicht en ’s nachts de maan. Hier eindigt de sturing van een digitaal tijdperk dat de robot met liefde voor de mens laat werken.

Als de vrouw leert loslaten, leert de man verbinden met de mystieke liefde, wat ons gevoelig Hart verbindt in een realiteit dat vraagt ons anders te gedragen.

De vrouw heeft haar geur ontdekt dat ware liefde verspreidt, een vrouwelijk feromoon dat genen aantrekt om nieuw DNA-spoor te creëren, dat ons Ziel evolueert naar een vreedzaam mens. Zij ontmoet de man die zaad loslaat vanuit het Hart, om de aarde te ontginnen met vruchtbare dingen dat economie duurzaam laat groeien.

Digitale sturing is waarden-loos als men geen aandacht geeft, het geluid uitzet en zich richt op Hartwaarden, wat een verlangen vervuld dat liefde schenkt. Deze aandacht verzekerd wederkerigheid, zonder controlerende systemen, men vertrouwt de ander in liefde na te komen en te delen. Met de hand op het Hart kan de mens belangeloos geven. De wereld is en wordt zoals we denken. Dit leren voelen overtreft de wetenschap, waardoor we zelfverzekerd durven leven in vertrouwen op deze natuurlijke eigenschap…

Van Hart tot Hart

Erica Argelo

The Venus Project, the choice is ours

Watch the trailer
Watch the film

Love give me wings to fly

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast