Het doel Heiligt de middelen

Op maandag 07 september 2015 door Erica Argelo in categorie: Inspiraties

Een luchtbel blijven volpompen met gezamenlijk inkomen waar het Hart niet achter staat, is als water naar de zee dragen en bij voorbaat al gedoemd tot mislukken. Het Ego wil herboren worden met een gouden Hart als euroteken dat nieuwe Wereld-orde schept, waarbij het Hart de mens regeert.

Als geld het doel is, heiligt het alle middelen.
 
Ik draai het nu even om…
 
Als ecologische economie, eerlijke verdeling, harmonieuze samenleving, duurzame- energie, goede educatie en gezondheidzorg het doel is, heiligt dit doel het geldsysteem. Deze omkerende gedachten zuiveren het geldsysteem van een negatief karma.
 
Geld is een energie, een hogere macht dat wordt toegekend door intrinsiek vermogen. De mens stuurt het geld dat de mens regeert.
Lees deze zin met volle aandacht.
 
 Ж
 
Geld wordt hierdoor een Heilige macht in de som van de deler, de deler is de leidsman of leidsvrouw van het innerlijk vermogen, dat verdeling evenwichtig besteedt aan duurzame doelen. De vuilnishoop dat geldsystemen opboert in geconsumeerde excessen, verdampt de lucht van dit scheppende vermogen tot duurzame ecosystemen. Succes verzekerd in een overvloedige consumptie van wederkerigheid. Verbindt geld aan het Hart, leg het aan een infuus van liefde en er wordt een nieuwe wereld geboren. De geldverstrekker ziet zijn/haar rijkdom groeien in duurzame projecten waaraan zij persoonlijk verbonden zijn.
 
Houdt deze gedachten even vast…
 
Geld is niet het doel, maar een middel het doel te financieren.
De kosmische wet van aantrekkingskracht...
 
 Ik laat dit even indalen…
 
                                           Υ
 
                                                 Ύ
 
                                                        Ϋ 
 
 
What If Money Was No Object? Alan Watts 
 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast