Hartcoherentie - Aandacht voor je hart met de HartMath methode

hart 2HartMath is een methode die je bewust maakt van ademhaling in samenwerking met hartfocus. 

Wetenschappers hebben ontdekt dat het hart zijn eigen onafhankelijke zenuwstelsel heeft, een complex systeem dat ook wel het "brein" in het hart wordt genoemd. Circle of Art werkt vanuit de wetenschap van de HartMath methode en is bekend met de ongekende resultaten waar het gaat om stressreductie en het hervinden van de energiebalans. Het hart communiceert met het brein en ons gevoel en speelt daarmee een essentiële rol in ons functioneren en emotionele gezondheid.

De HartMath methode kan uiterst effectief worden toegepast tijdens Mindfullness en iedere andere vorm van meditatie of bewuste aandacht. Door de oefening te conditioneren in je dagelijkse bezigheden zorg je voor een betere energiebalans in je leefstijl. HartMath is een belangrijke katalysator voor de ervaring van de flow van het leven en de realisatie van Global coherence.

De wereld is een veld van elektrische magnetische energie en alleen onze Hartfrequentie kan dat energieveld veranderen. HeartMath doet hier uitvoerig onderzoek naar, de wetenschapsresultaten bevestigen de positieve invloed van Hartcoherentie door bewuste ademhaling. HeartMath - A Change of Heart Changes Everything

Gregg Bradon, een beroemd natuurlijk wetenschapper onderzoekt de Goddelijke matrix waarin wij leven. Gregg Bradon (Ambassadeur van HeartMath institute) vergelijkt spiritualiteit met wetenschap en laat verbluffende onderzoeksresultaten zien.

Hiermee dringt hij door en laat ons weten hoeveel kennis van aloude natuurwetenschappen en culturen over onze innerlijke krachtbron in de westerse maatschappij verloren is gegaan. Meer informatie is te vinden op www.greggbraden.com waar alles over zijn visie is te vinden over ‘The Turning Point’.

De taal van het Hart heeft geen woorden, alleen gevoelens van wat is. Compassie is de sleutel, zonder oordeel over goed of slecht. Compassie is de kracht dat alles in ons universum met elkaar verbindt… Bekijk onderstaande video's voor meer informatie.

GEVOEL IS HET GEBED…

 

The Heart's Intuitive Intelligence: A path to personal, social and global coherence

The Power Of The Heart And How It Affects Our Energy! - By.Gregg Braden

GREGG BRADEN: "Our ElectroMagnetic HEART Affects Reality"GREGG BRADEN: "Our ElectroMagnetic HEART Affects Reality"