Wie ben ik?

20180509 151441 2

Erica Argelo (1958) holistisch coach, kunstenaar en schrijver van 'Roep van de Ziel', 'Ontwaakt BewustZijn' en Argeloze inspiratie en grondlegger van Circle of Art, Connected Mind en Levenskunst. Open deze link voor de privacyverklaring.

De nieuwe stroming waarin we leven, vraagt bewust-Zijn van de intuïtieve geest zoals plotselinge ingevingen, voorgevoelens, emoties, dromen en de taal van de Ziel. Als we leren afstemmen op onze natuurlijke bron, kan het leven zijn gang gaan.

Macrokosmos begint bij microkosmos...

 

Verbeeldingskracht is zaad voor de toekomst...

Deze quote lijkt mij een mooi begin voor een korte omschrijving van mijn missie…

Mijn passie is bijdragen aan sociale en economische aspecten van de samenleving, waarbij ik aandacht schenk aan contrastwaarden die ons aanzetten tot het ontwikkelen van een beter leefklimaat.

 

Wijsheid is een spiegel van (h)erkenning...

Voor mij is ‘zelfsturend leiderschap’ de (h)erkenning van je bezieling in relatie tot de omgeving. Zijn wie je voelt, zeggen wat je wil en doen wat je ten diepste denkt, vormen sleutelwoorden voor de vormgeving aan gezamenlijke creatie.

Creatieve en intuitieve vrijheid vormen een essentiële hulpbron in mijn bijdragen aan duurzame projecten, Kunstprojecten- en educatie, persoonlijke ontwikkeling- en groepsprocessen, nieuwe waardensystemen en zelfbeschikkingsrecht.

In algemene zin zijn Kunst en Kunstbeleving een goede inspiratiebron, zij spiegelen het innerlijk waarvan ik dankbaar gebruik maak. In het kader van Kunsteducatie begeleid ik studenten en volwassenen in de Kunst van het beschouwen o.a. bij museum Kranenburgh, Culturele Buitenplaats in Bergen.

Verder ben ik gecertificeerd consultant Profile Dynamics®
Opgeleid in Familie/Organisatie opstellingen
Getraind in de HarthMath methode
Schrijver van twee autobiografische boeken, inspiratiebundels, blog’s en gedichten, over economie, liefde en spiritualiteit, wat in mijn optiek onlosmakelijk verbonden is met de realiteit.

Het zijn allemaal facetten die bijdragen aan mijn passie die ik graag wil delen met mensen die de wereld helpen verduurzamen.

I believe in Miracles…

De wereld is en wordt zoals we denken…

Transformatie komt vanuit de kern... adem levenskunst

Transformatie = herbronnen
Geleide meditatie
= innerlijke rust
Mindfulness = de kracht van het nu
Droomanalyse = boodschappen van de Ziel
Helder waarnemen = aandacht voor intern- en externe invloed
Neuro linquistisch programmeren = NLP communicatie wetenschap
HartMath methode = Ademhalingtechniek ter bevordering van Hartcoherentie
Familie/Systeemopstellingen = ter bevordering van inzicht in intern beeld en patroonherkenning
Profile Dynamics® consultant = analyse ontwikkelingsmodel van Amerikaans hoogleraar psychologie Clare W. Graves

Projecten: Zijnscentrum, Bank of the Future, Future of Finance Café's, Electric Sailing Project, Social Venture Network NLEducatie creatieve buitenplaats Kranenburgh, United People FoundationDe Blije B en DENARS Europe Foundation & Focafet Foundation

 

"Met behulp van Profile Dynamics® breng ik mens en organisatie kleurrijk in beeld"

Circle of Art is een gecertificeerd "Profile Dynamics" trainingsbureau. De methodiek is speciaal gericht om intrinsieke drijfveren zichtbaar te maken. Het is een instrument dat mensen typeert in een zevental kleuren. Kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en talent. Een persoonlijk scoreprofiel op deze 7 kleuren wordt bepaald aan de hand van een eenvoudige vragenlijst. Dit profiel vormt een praktische basis voor coaching of procesbegeleiding. Daarnaast vormt een individueel profiel de basis voor het vervaardigen van een groepsprofiel, waarmee consistentie binnen teams, afdelingen of bedrijven kan worden gemeten en getraind. Het zorgt voor directe erkenning/herkenning in persoonlijk handelen en gedrag, en het effect daarvan op de onderlinge samenwerking en groepsdynamiek.

Voor bedrijven en organisaties is Profile Dynamics een uitstekend hulpmiddel bij het samenstellen van teams, competentieprofielen, verandermanagement, loopbaancoachen en de keuze van de beste organisatiestructuur/-cultuur.

Profile Dynamics wordt toegepast in diverse bedrijfsvoeringen waaronder de Financiële sector, Detailhandel, Logistiek, Justitie en Business Universitair onderwijs.

 

Alles is mogelijk als je de verbinding aangaat

de stilte bij eb

heeft mijn horizon verbreed

mijn ziel blootgelegd

raak mij aan, ga met me mee

de vloed verspreidt mijn woorden

 

~Erica Argelo~

 CoA Porable Network Graphics cirkel logo