Aandacht voor Zelfrealisatie

Individuele trajecten of groepssessies waarin we op zoek gaan naar essentiële waarden

Thuiskomen...
 

Bewust zakendoen met elementen Dia4als creativiteit, zelfontplooiing en passie voor werk en leven. De ont-wikkeling van de individuele mens tot zelfsturend leiderschap, betekent (h)erkenning van bezieling in relatie tot de omgeving.

Wat levert het op als je in je kracht gaat staan? Kan jij deze vraag jezelf voorstellen, of weleens voorgelegd aan anderen en bekrachtigen zij je talent of ontkennen zij de haalbaarheid van jouw dromen en verlangens... Zijn zij de Alter-Ego=latijn, letterlijk vertaalt 'andere ik' dat zorgt óf voorkomt ons potentieel te leven?

Boeiende vragen die aandachtig luisteren naar ons stemgeluid binnenin. Uiteindelijk is jezelf zijn de garantie voor GELUK en niet alleen ons GELUK, ook onze relaties én KAPITALE groei in organisaties...

Oefening baart Kunst.... Het grappige hierbij is dat we niets hoeven te leren. We hoeven vrijwel alleen aangeleerde vaardigheden te ontleren, minder i.p.v. meer. Ontleren als nieuwe vaardigheid ons latent talent te leven... Aangeboren natuurtalenten als eigenwijsheid, nieuwsgierigheid en spontaniteit houwen het beeld dat wij vormen in de toekomst... Work on progress...

Wij dagen uit tot Zelfrealisatie en inspireren tot een ontdekkingstocht naar de essentiële kern, zowel individueel als teamverband, in organische groei van organisatie(s). Dit avontuur leidt naar ongekend gebied dat resulteert in de ontmoeting met een natuurlijke kracht van samenwerkende intelligenties. Aan de hand van dialoog vinden we nieuwe wegen die ons inspireren tot moeiteloos creëren in verbinding met Flow. Ga je mee?

 

Klaarmaken voor de reis "Departure"
We maken ons los van de hectiek en nemen alle tijd onze oude gewoontes te passen. We richten onze blik naar de spiegel om te zien wat ons past en mooi maakt. We vullen onze koffer met talenten die wij gedurende de reis verder zullen ontwikkelen.

Een Profile Dynamics© analyse kan een bijzonder (licht)gewicht geven aan de bagage.
 

Meegaan met de stroom "Sense your identity"
We gaan ons ontspannen. Onze reis gaat NU echt beginnen en dalen af naar onbekend gebied. We laten tijd samensmelten met onze ademhaling in de ontdekkingstocht naar ware essentie. We dragen zorg voor Hartcoherentie...

HartMath is een methode van bewuste ademhaling die tevens uiterst effectief kan worden toegepast tijdens Mindfullness, ofwel iedere vorm van meditatie en bewuste aandacht.

Bewustzijn van de onderstroom "The rising waters"
We dalen verder af in ons avontuur en ontdekken de onderstroom die ons meevoert naar de poort van onze bestemming. We gebruiken talenten die we aan het begin van de reis hebben meegenomen om de onderstroom energetisch te reinigen. We wassen nodeloze bescherming af om onze schoonheid te onthullen...

Systemisch Werken geeft inzicht in systeemdynamieken die van invloed kunnen zijn in proceswerk. Door middel van een systeem- of structuuropstelling wordt een intern beeld van een vraagstuk zichtbaar gemaakt. Hiermee wordt systeemspanning waargenomen en mogelijke patronen onthult die weerhouden ons talent te leven óf gezien vanuit een bedrijfssituatie, besloten liggen in de cultuur van een organisatie.
 

Wat laat je achter en wat neem je mee "Sense your desire"
Het wassende water heeft nieuwe poorten geopend en ontsluiert een mystieke bestemming. Welke schat is ontdekt en wat voor geschenken nemen we mee in de voortzetting van onze reis op het pad dat reikt tot ver voorbij de horizon...

De levenskunst van het creëren :) Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn onze wensen en verlangens een voorbode van wat wij kunnen gaan realiseren. Hoe gaan wij dat doen?
 

Thuiskomen "Arrivel"
Welkom thuis, we zijn thuisgekomen in (ons) Zelf. Het zonlicht heeft ons prachtig gekleurd waardoor ons lichaam (organisatie) bruist van energie. We zijn herboren en nooit meer onwetend van de natuurtalenten die we gedurend de reis hebben ontdekt. Onze koffer is gevuld met bijzondere geschenken die we delen in de relatie met onze omgeving. We ronden de reis af met een grenzeloze verrassing van ongekende mogelijkheden...

We hebben bewustzijn verkregen in het essentieel belang van een evenwichtige balans in relatie met het mannelijk en vrouwelijk principe waarmee we bijdragen aan de universele behoeften van het grote geheel.

Reislustig geworden?
Neem contact op voor de ontvangst van uitgebreide reisdocumentatie.

Wij verheugen ons op de ont-moeting...

Dergelijke trajecten vragen maatwerk en specialisaties, vraag daarom vrijblijvend een kennismakingsgesprek waarin wij aan de hand van de vraag de route bepalen. Dit maatwerk geldt zowel voor individuele programma's als teamsessies in organisaties. Inhoudelijk beschikken we over diverse specialismen waarmee we kunnen koersen in de richting van een gezamenlijke bestemming.

Treasure Island

images 1