SPIRITUELE BEURSAGENDA VAN MAART 2019 VOOR CIRCLE OF ART, THE KEY OF LIFE

De kunst van het ontdekken…

Erica Argelo staat op de beurs…

  • Zondag 10 maart 2019 op de Spirituele Familiebeurs in het Behouden Huis, Dorpsstraat 850, 1724 NV Oudkarspel gemeente Langedijk
  • Zondag 3 maart 2019 op de Paraviewbeurs in het Van de Valk Hotel in Wassenaar

Met het oog op de toekomst…

Veranderingen of het maken van keuzes brengen soms onzekerheden met zich mee die we niet altijd in de juiste context plaatsen omdat we met ons denken twijfelen aan onze intuïtie. Deze disbalans van Hart en Hoofdzaken zorgt ervoor dat de signalen van het lichaam worden genegeerd die ons juist vertellen wat we nodig hebben om vooruit te kunnen.

Het raadplegen van een orakel kan uitkomst bieden…

We leven in een transformatietijdperk, ofwel we zijn in transitie. We zijn onderweg naar een onbekende toekomst die we diep van binnen weten. Het is ons verlangen dat geleefd wil worden. Het vraagt ons inlevingsvermogen en uiting van gevoelens, én de bereidheid tot kwetsbaarheid. De nieuwe realiteit verschijnt als we het laten gebeuren. Wanneer we op de juiste frequenties zijn afgestemd synchroniseert de omgeving mee.

Erica is gespecialiseerd in Life-coachingTarot & LenormandDroomanalyse, Helderziende waarnemingen, FamilieopstellingenRelatiethema’s & Tweelingzielrelaties.

Zo binnen, zo buiten…

Berichtnavigatie

Related posts

Leave a Comment