Circle of Art, activiteitenagenda 2020

Met het oog op de toekomst…

Iedere vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur ben ik te gast bij Ananda Nieuwetijdswinkel in Haarlem. Op basis van vrije inloop ontvang je voor € 15,00 een 15/20 minuten durend Tarotconsult. Als je geen risico wilt lopen om te wachten, dan kun je bij Ananda Nieuwetijdswinkel een reservering vastleggen voor 13.00 uur. Open hier de link van de Facebookpagina Wil je liever een uitgebreide reading, maak dan een afspraak voor een privéconsult.

Zaterdag 18 & zondag 19 april 2020 op Spirituele & Wellness Beurs georganiseerd door Paranormaal & Spiritueel centrum Samma Saya in het Pannenkoeken paradijs aan Reinaldapad 10 in Haarlem. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parkeren. De beurs is beide dagen geopend van 11.00 – 18.00 uur. Entree 5 euro

Poëzieweek 2020 van 30 januari t/m 5 februari in Nederland & Vlaanderen

Dinsdag 4 februari geef ik van 14.30 uur tot ± 16.00 uur op de OPEN DAG bij Anna’s Huis Centrum voor Leven met kanker Zaanstreek, Anna’s huis de gedichten workshop ‘Schilderen met Woorden’. Iedereen is hierbij van Harte uitgenodigd. Uw deelname aan deze workshop is gratis… Open hier de link van het event op de Facebookpagina
Lees hier de aanleiding voor deze workshop

Circle of Art, activiteitenagenda 2019

Related posts

Leave a Comment