LENTE-RETREAT 15 & 22 MEI

RECONNECTION – Opnieuw verbinding maken…

In deze uitdagende tijd wordt veel van ons gevraagd. Door de chaos en onrust om ons heen is het niet altijd makkelijk om in verbinding te blijven met je eigen kern. Gun daarom jezelf een moment van me-time om even helemaal te ontspannen en weer in jezelf thuis te komen. Verlang jij naar innerlijke balans vanuit je vrouwelijke kracht èn hou jij van diepgang en bewegen?

Diepere inzichten over jeZelf, scheppen ruimte voor vernieuwing.

Dit jaar organiseren we een lente-retraet op een magische plek, in het Hart van de natuur; bij Klooster Nieuwkerk in Goirle. We houden een ontspanningsdag voor vrouwen die de diepere verbinding met zichzelf willen ervaren. Beleef een volledig verzorgde inspiratie dag, waarbij je raakt verbonden met de diepe wijsheid in jezelf en de natuur.

Temidden van dit prachtige natuurgebied in een bosrijke omgeving organiseren wij, Erica & Sylvia Argelo, een dag vol verdieping, waarmee we het hart, hoofd en lichaam leren verbinden tot de eenheid die ons zo bijzonder maakt. Het doel van onze Lente-retreat is bewust worden van de eigenwaarden die in overeenstemming met het verlangen en een gezonde energiebalans zorgen voor een vreugdevol leven.

Voor deze Lente-retreat hebben wij twee zondagen gepland waaruit je kan kiezen, de datums zijn 15 en 22 mei 2022. Om goede persoonlijke aandacht te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 20 deelnemers. Reserveer alvast een plekje in je agenda of boek alvast een datum als dit met jou resoneert. De eerste aanmeldingen zijn al binnengekomen. Lees hier verder…

Related posts