ANANDA SPIRITUAL LIVING

De innerlijke weg van de Tarot

Met ingang van 1 juli 2022 ben ik weer elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur te gast bij Ananda Spiritual Living, op De Anegang 13 (tegenover C&A) in Haarlem. Mogelijk zullen winkelbezoekers mij herkennen van consulten bij de voormalige Ananda Nieuwetijdswinkel aan de Kleine Houtstraat, die met ingang van 1 juli is verhuist naar de Anegang 13. Ik voel me helemaal thuis in dit monumentale pand, waarin een aantal historische elementen bewaard zijn gebleven die onderdeel uitmaken van het interieur. Zo bevindt zich in de nis waar consulten worden gehouden een mooie betegelde schouw en een gebrandschilderd raam met een wel zeer bijzonder tafereel, dat ik metaforisch zie als de lotsgebondenheid die de mens loutert in zijn zielsverlangen. En juist in deze authentiek bewaarde nis ‘achter in de winkel’ staat de lange houten tafel waaraan ik weer wekelijks Tarotconsulten geef aan de toevallige winkelbezoekers van Ananda Spiritual Living én haar vaste klanten. Kijk voor meer informatie op de website van Ananda Spiritual Living

De spiegel van de Ziel…

In mijn consulten ben ik altijd op zoek naar intrinsieke waarden, naar de eenheid die ons drijft en zo bijzonder maakt en ons uitnodigt om te kijken naar het niet geziene deel.

Veranderingen of het maken van keuzes brengen soms onzekerheden met zich mee die we niet altijd in de juiste context plaatsen, omdat we met ons denken twijfelen aan onze intuïtie.  Met het raadplegen van orakels zijn we op een diepere laag in gesprek, waardoor we direct of indirect de kern van een vraagstuk boven tafel krijgen. De essentie ligt altijd besloten op Zielsniveau, bij aanraking van deze issues ervaart men een diepe heling waarbij puzzelstukjes op zijn plek vallen.

Het raadplegen van Tarot of Lenormand is in het bijzonder behulpzaam bij het inzichtelijk maken van (gedachten)patronen, waardoor ontwikkelingen sneller in flow komen. De toekomst creëren we in het moment van bewust Zijn van haar potentie.

Van Hart tot Hart…
Erica Argelo

*De consulten bij Ananda Spirituel Living bedragen € 15,= voor de duur van 15 max. 20 minuten. Consulten vinden plaats op basis van vrije inloopt. Reserveren kan alleen bij aanvang om 12.00 uur, graag telefonisch doorgeven aan Ananda Spiritual Living Haarlem. Foto’s gemaakt door Daniëlle Balfoort

Related posts