RECONNECTION RETREAT OP ZONDAG 5 FEBRUARI 2023

RECONNECTION – Transformatie…

Op zondag 5 februari 2023 organiseren we onze 3e RECONNECTION Retraet die dit keer geheel in teken staat van transformatie. De retreats vinden plaats in het Hart van de natuur bij Klooster Nieuwkerk in Goirle. Op deze magische plek houden we ontspanningsdagen voor vrouwen die de diepere verbinding met zichzelf willen ervaren. Doe mee en beleef een volledig verzorgde inspiratie dag vol magische ervaringen, waarbij je raakt verbonden met de diepe wijsheid in jezelf en de natuur.

In deze uitdagende tijd wordt veel van ons gevraagd. Door de chaos en onrust om ons heen is het niet altijd makkelijk om in verbinding te blijven met je eigen kern. Gun daarom jezelf een moment van me-time om even helemaal te ontspannen en weer in jezelf thuis te komen. Verlang jij naar innerlijke balans vanuit je vrouwelijke kracht èn hou jij van diepgang en bewegen?

Diepere inzichten over jeZelf, scheppen ruimte voor vernieuwing.

Temidden van dit prachtige natuurgebied in een bosrijke omgeving organiseren wij, Erica & Sylvia Argelo, wederom een dag vol verdieping, waarmee we het hart, hoofd en lichaam leren verbinden tot de eenheid die ons zo bijzonder maakt. Het doel van onze RECONNECTION-Retreats is bewust worden van de eigenwaarden die in overeenstemming met het verlangen en een gezonde energiebalans, zorgen voor een vreugdevol leven.

Om goede persoonlijke aandacht te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 15 deelnemers. Reserveer alvast een plekje in je agenda of schrijf je direct in als dit met jou resoneert. De eerste aanmeldingen zijn al binnengekomen. Lees hier verder…

Wat anderen over ons vertellen

*Intens dankbaar reed ik naar huis met mijn moeder. Wat een helende dag in ons systeem, voor ons als individu en voor het vrouw zijn.’ Met dank aan Cynthia.

*In een prachtige ambiance heb ik een herfst retreat van Erica en Sylvia bijgewoond. Ze hadden een mooi programma. Na een korte groepskennismaking vertelden we elkaar in tweetallen over het vrouw zijn. We reflecteerden erop in de groep. Daarna gingen we in 2 groepen uiteen. Voor ieder was er een privé-opstelling over verlangen. De personages ‘dagelijks leven’ en ‘verlangen’ mochten we zelf uitzoeken. Het energie-veld was sterk en mooi. Er gebeurde veel. Wie wil nou niet geholpen worden zijn verlangen (beter) te zien?! Het eindigde een keer zelfs in een rondje huppelen. Vaker waren er na afloop van een opstelling spontane omhelzingen als dank. Heel intensief en mooi om zowel het middelpunt als ook in andere opstellingen representant te zijn.

Tussen de middag hadden we een overheerlijke lunch met verse vruchtensalade, -sap, soep en lekker vers brood. ’s Middags werden de chakra’s door oefeningen geopend, daarna gingen we de vrouwenlijn opstellen tot 7 generaties terug. Tot de groot- en overgrootmoeder werden representanten rechtstreeks uitgezocht door de deelneemster om de verbinding te helen. In de opstelling was ik de (over)grootmoeder dat op mij persoonlijk veel indruk heeft gemaakt, het voelde alsof ik in mijn rol ook iets te helen had. Er waren ook allerlei inspiratiekaartjes die met mij resoneerden waaronder: Oneindigheid, bewustzijn en wijsheid. Het was prachtig en intens, er werd flexibel ingespeeld op de behoefte, ieder had er een goed en mooi gevoel over. De kwaliteit was in vele opzichten voelbaar, zowel in theorie als praktijk. Mijn dank en waardering is groot. Harte-groet, Corinne” Met dank aan Corinne.

*De locatie heb ik als heel goed en fijn ervaren. De ligging is prachtig en de dag was waardevol, rakend en leerzaam. De combinatie en afwisseling van buiten naar binnen en van binnen naar buiten was echt fijn. Het gaf dynamiek aan de dag. Ik heb veel nieuwe details gehoord, specifiek over de oerkracht van vrouwen.’ Met dank aan Ottavia.

Related posts