Bezield Leiderschap


De sleutel naar GELUK…

IK KAN mijn wereld veranderen
Door mijn Hart te volgen en naar mijn gevoel te luisteren
Waarmee ik verwachtingen kan loslaten
En terugkeren naar het huidige moment

IK BEN mijn wereld aan het veranderen
Door diep te ademen, met aandacht bij mijn Hart
Door waardering te hebben voor wie ik ben
Voor dat wat ik heb en dat wat ik nu ontmoet
En nog niet kan weten, zonder beoordelen accepteer

IK BEN MIJN WERELD aan het transformeren
Door emotie te voelen om mijzelf te helen
Door het luisteren naar mijn innerlijke stilte
Waarin ik mijn gedachten kan horen fluisteren
Waarmee ik de diepte van mijn emoties vertrouw
Als GIDS en voeding voor MIJN BEZIELING

Waarbij ik telkens vraag… WAT ZOU DE LIEFDE DOEN?

Stel dat we hier allemaal zijn met een missie, wat is die van jou?


BEZIELD LEIDERSCHAP IS ZIJN WIE JE BENT

 • Wat levert het je op als je in je kracht staat?
 • Wat weerhoud je om je talent te leven?
 • Wat is nodig om te vertrouwen op de haalbaarheid van jouw dromen en verlangens?

Het BEZIELD LEIDERSCHAP programma is speciaal ontwikkeld voor de ontmoeting met je eigen-waarden. Met behulp van een aantal beschouwingen leren we onszelf op een diepere laag kennen, waarmee we de Levenskunst van creëren gaan ervaren. We nodigen je uit voor een ontdekkingsreis waarin we gaandeweg vaardigheden ontwikkelen die inspireren tot moeiteloos leren leven.

QUANTUM COACHEN heeft als doel; het herstellen van de innerlijke balans en het helen van het gewonde Zelf. Een kwantumveld is een energieveld vol informatie die we fysiek kunnen waarnemen en ons kan inspireren tot FLOW-ervaringen, als we doen wie we zijn. Door een almaar toenemend bewustzijn heeft de wetenschap ontdekt dat we kwantumvelden kunnen beïnvloeden, door onze zienswijzen te veranderen. Dit geeft een positief vertrekpunt naar een positief resultaat in het begeleiden van groeiprocessen die ons bewust Zijn vergroten. Oefening baart Kunst… doe je mee?

Alles groeit met aandacht, men creëert wat men verwacht te vinden…

Intentie:
Programma voor mensen die zoeken naar een innerlijke balans en zingeving door betekenis te geven aan de autonome zeggingskracht.

Betreft:
Een intensief individuele coaching op basis van (eigen)waarden en natuurlijke principes voor betekenisvol leven en/of ondernemen.
Het programma wordt begeleid door Erica Argelo, oprichtster van Circle of Art, Quantum Healing.

Doel:
Inzicht in intrinsieke waarden, motivatie, drijfveren en relaties voor een gezonde energiebalans die overeenstemmen met het doel van jouw betekenisvolle missie.

Functiegericht:
Indien nodig kunnen we met het programma een vertaalslag maken naar functie gerelateerde handelingen of werkprocessen, waarbij we onze aandacht richten op bedrijfsspecifieke competenties en groepsdynamieken.

*Erica Argelo heeft al vele mensen in (top)functies en diverse bedrijfssectoren met succes begeleid. Erica is gecertificeerd consultant Profile Dynamics® in zowel individuele als teambegeleiding. Daarnaast is zij deskundig in Familie- en Organisatieopstellingen, NLP-communicatiemodel, de HeartMath methode en (groep)begeleiding in (Kunst)beschouwingen en Visual Thinking Strategies.
Daarbij is zij gespecialiseerd in Tarot, numerologie en droomanalysen.

PROGRAMMA OPBOUW

Intakegesprek:
Het programma bestaat uit 3 thema’s, waarbij we steeds dieper inzoomen op kernwaarden, drijfveren en competenties, waardoor we bewustzijn hebben verkregen over je bezieling. Het programma wordt afgestemd op het vraagstuk dat wordt voorbesproken en extra aandacht krijgt bij het begeleidingsproces. Daarnaast bespreken we een planning voor het hele traject, waarbij ‘indien gewenst’ tussentijdse aanpassingen altijd mogelijk blijven.

Transformeren vanuit kernkracht
Indien nodig of wenselijk, kunnen we in basis gebruiken maken van de Profile Dynamics® analyse waarmee we onderliggende drijfveren en kernwaarden, zowel systematisch alsook statistisch in beeld brengen. Deze (h)erkenning kan positief stimuleren en het ontwikkelproces versnellen naar een volgende stap. Daarnaast gebruiken we methoden als; Systeemopstellingen, HeartMath methode, Visual Thinking Strategies, creatieve vormgeving, (Kunst)beschouwingen Tarot & dialoog waarbij we vanuit eenheid leren kijken.

PROGRAMMA INHOUD

Kernwaarden – Uitdrukking geven aan innerlijk leven

RESULTAAT:

 • Erkenning van drijfveren, kernwaarden en eigenschappen
 • Waardering voor weerstand en contrastwaarden
 • Gevoel voor richting en purpose
 • Zeggingskracht en autonomie

Systemisch kijken – Bewustzijn van de onderstroom

Iedere gedachte is een schepping
Emotie verandert DNA
DNA verandert materie
Gedachten plus emotie scheppen overtuigingen
Overtuigingen plaatsen mogelijkheden in de realiteit

Dit scheppingsproces is ontdekt door onderzoek in de kwantumwetenschap. Het verleden maakt toekomst. Alleen het heden kan het verleden veranderen naar een nieuwe uitkomst. Dit spiegelt de dualiteit waarmee we de eenheid vormen die alle spirituele wijsheden beschrijven. Aandacht schept materie die het gevoelslichaam omzet in vorm, intentie bepaalt het resultaat.

RESULTAAT:

 • Inzicht in patronen en grensen aangeven
 • Verhoogde kansen op flowervaringen
 • Zelfvertrouwen en realisatiekracht
 • Waardering voor eigen zienswijze

Hartcoherentie – Meegaan met de levensstroom

We gaan ontspannen… We laten de tijd samensmelten met onze ademhaling en geven aandacht aan de heilzame werking van Hartcoherentie, door een ondekkingsreis met de HartMath methode. Het Hart is onze meest intelligente orgaan, zij gaat een leven lang mee en vormt de blauwdruk van wie we Zijn.

RESULTAAT:

 • Meer energie en vrede in jezelf
 • Veerkracht in zelfregulatie van stress
 • Waardering voor verstilling en ontspanning

*Sinds 2010 volgen we de leer van de HeartMath methode en bekend met zijn positieve resultaten in relatie tot stressreductie en hervinden van de energiebalans & emotionele gezondheid. In dit laatste blok richten we de aandacht op verstillen, waarbij we kennismaken met het belang van bewust ademen met hartfocus; wat ons oefent in Hartcoherentie. We maken dit aantoonbaar met de HeartMath emWave® 2 die speciaal is ontwikkeld om de hartcoherentie te trainen. Het meetinstrument geeft directe feedback in het oefenen van zelfregulering.

Neem contact op voor uitgebreide reisinformatie.

Ik verheug me op onze ont-moeting,
Van Hart tot Hart…
Erica Argelo

DE BRON

De Bron zo helder als glas
Weerspiegelt al het leven
Wie in zuiverheid is verbonden
Zal oorspronkelijkheid geven
Vanuit Ontwaakt Bewust Zijn

Terug naar het begin