Bezield Leiderschap

De sleutel naar GELUK…

Stel jezelf de volgende vragen eens voor…

  • Wat levert het op als je in je kracht gaat staan?
  • Wat weerhoud je om jezelf te bekrachtigen, je talent te leven of te vertrouwen op de haalbaarheid van jouw dromen en verlangens?

Boeiende vragen die aandacht vragen van de innerlijke stem om te kunnen beantwoorden.

Je Alter-Ego = in latijn letterlijk vertaalt ‘andere ik’ bekrachtigt óf voorkomt om je potentieel te leven? Jezelf zijn is de garantie voor een gelukkig leven, in relaties, je werk en de economische groei van de samenleving. Het mooie hiervan is dat je niets hoeft bij te leren, maar alleen aangeleerde vaardigheden te ontleren van alles wat je weerhoud om je latent talent te leven…

Work on progress… Wie ben IK?

Je bent je aangeboren natuurtalent met deugden als; eigenwijsheid, nieuwsgierigheid, spontaniteit en openheid, zij schetsen jou in je toekomstige jij.

Oefening baart Kunst…

We dagen je uit voor een ontdekkingstocht naar je essentiële kern, een avontuur dat leidt naar een ongekend gebied dat resulteert in een ontmoeting met je natuurlijke Zelf. Door de dialoog vinden we nieuwe wegen die ons inspireert tot moeiteloos creëren in verbinding met Flow. Ga je mee?

Klaarmaken voor de reis “Departure”

We maken ons los van de hectiek en nemen de tijd om oude gewoontes te herzien. We richten onze blik naar de spiegel om te ontdekken wat ons nog past en mooi maakt. We vullen onze koffer met talenten die wij gedurende de reis verder gaan ontwikkelen. Een Profile Dynamics© analyse geeft een kleurrijk gewicht aan de bagage.

Meegaan met de stroom “Sense your identity”

We gaan ontspannen. Onze reis gaat NU echt beginnen, we dalen af naar onbekend gebied. We laten de tijd samensmelten met onze ademhaling in de ontdekkingstocht naar de ware essentie en dragen zorg voor onze Hartcoherentie door een kennismaking met de HartMath methode.

Bewustzijn van de onderstroom “The rising waters”

We dalen verder af in ons avontuur en ontdekken de onderstroom die ons meevoert naar de poort van onze bestemming. We herkennen de talenten die we aan het begin van de reis hebben meegenomen, waardoor we de onderstroom aan de hand van Systemisch kijken energetisch reinigen van nodeloze bagage en zo onze schoonheid te onthullen…

Wat laat je achter en wat neem je mee “Sense your desire”

Het wassende water heeft nieuwe wegen blootgelegd en onthult een mystieke bestemming. We vinden een schat aan mogelijkheden en kijken welke geschenken we meenemen in de voortzetting van onze reis. We ontdekken de levenskunst van het creëren die reikt tot ver voorbij de horizon…

Thuiskomen “Arrivel”

We komen thuis in (ons) Zelf. Het zonlicht heeft ons lichaam/onderneming gekleurd waardoor we bruisen van energie. We zijn herboren en nooit meer onwetend van de natuurtalenten die we tijdens de reis hebben ontdekt. De koffers zijn gevuld met bijzondere geschenken die we delen in de relatie met onze omgeving. We ronden de reis af met een grenzeloos gevoel aan mogelijkheden…

We hebben bewustzijn verkregen in het essentieel belang van een evenwichtige balans van de mannelijk en vrouwelijk waardeprincipen van waaruit we bijdragen aan de universele behoeften van het grote geheel.

Welkom thuis…

Reislustig geworden?

Neem contact op voor uitgebreide reisinformatie.

We verheugen ons op de ont-moeting,
Van Hart tot Hart…

Terug naar het begin