RECONNECTION – RETREAT


Terug naar de basis…

We leven in een tijd van grote veranderingen die zorgen voor chaotische ontwikkelingen. Niets blijft zoals het was en dat vraagt een flexibele houding in de opbouw naar nieuwe systeemwaarden. Door de onrust om ons heen is het niet altijd makkelijk om in verbinding te blijven met je eigen kern. Gun daarom jezelf een moment van me-time om weer even helemaal te ontspannen en thuis te komen in jezelf. Verlang jij naar innerlijke balans èn hou jij van diepgang en bewegen?

Diepere inzichten over jeZelf, scheppen ruimte voor vernieuwing.

Op 1 en 22 oktober 2023 organiseren we wederom onze RECONNECTION Herft-Retraets die deze keer in teken staan van loslaten, net zoals de bomen in de herfst zijn bladeren laat vallen om de aarde te voeden. De retreats vinden plaats in het Hart van de natuur bij Klooster Nieuwkerk in Goirle. Op deze magische plek houden we ontspanningsdagen voor vrouwen die de diepere verbinding met zichzelf willen ervaren. Gun jezelf de rust en ontspanning en beleef een volledig verzorgde dag vol magische ervaringen en inspiratie, waarbij je raakt verbonden met de diepe wijsheid in jezelf en de natuur.

Temidden van een prachtig natuurgebied in een bosrijke omgeving organiseren wij, Erica & Sylvia Argelo, RECONNECTION RETREAT’S vol verdieping en inspiratie, waarmee we de Ziel met ons Hart, Hoofd en Lichaam leren verbinden tot de eenheid die ons zo bijzonder maakt. Het doel van de retreat is; bewust worden van eigen-waarden die in overeenstemming met ons verlangen en een gezonde energiebalans, zorgen voor een vreugdevol leven. Om een goede persoonlijke aandacht te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 12 deelnemers. Reserveer alvast een plekje in je agenda of meld je direct aan als dit met jou resoneert. De eerste aanmeldingen zijn reeds binnen. Op 1 oktober zijn nog 2 plaatsen beschikbaar, op 22 oktober is nog voldoende plek. Je bent meer dan welkom, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Van Hart tot Hart…

WAT ANDEREN OVER ONS VERTELLEN

*De locatie heb ik als heel goed en fijn ervaren. De ligging is prachtig en de dag was waardevol, rakend en leerzaam. De combinatie en afwisseling van buiten naar binnen en van binnen naar buiten was echt fijn. Het gaf dynamiek aan de dag. Ik heb veel nieuwe details gehoord, specifiek over de oerkracht van vrouwen.’ Met dank aan Ottavia.

*Intens dankbaar reed ik naar huis met mijn moeder. Wat een helende dag in ons systeem, voor ons als individu en voor het vrouw zijn.’ Met dank aan Cynthia.

*In een prachtige ambiance heb ik een herfst retreat van Erica en Sylvia bijgewoond. Ze hadden een mooi programma. Na een korte groepskennismaking vertelden we elkaar in tweetallen over het vrouw zijn. We reflecteerden erop in de groep. Daarna gingen we in 2 groepen uiteen. Voor ieder was er een privé-opstelling over verlangen. De personages ‘dagelijks leven’ en ‘verlangen’ mochten we zelf uitzoeken. Het energie-veld was sterk en mooi. Er gebeurde veel. Wie wil nou niet geholpen worden zijn verlangen (beter) te zien?! Het eindigde een keer zelfs in een rondje huppelen. Vaker waren er na afloop van een opstelling spontane omhelzingen als dank. Heel intensief en mooi om zowel het middelpunt als ook in andere opstellingen representant te zijn.

Tussen de middag hadden we een overheerlijke lunch met verse vruchtensalade, -sap, soep en lekker vers brood. ’s Middags werden de chakra’s door oefeningen geopend, daarna gingen we de vrouwenlijn opstellen tot 7 generaties terug. Tot de groot- en overgrootmoeder werden representanten rechtstreeks uitgezocht door de deelneemster om de verbinding te helen. In de opstelling was ik de (over)grootmoeder dat op mij persoonlijk veel indruk heeft gemaakt, het voelde alsof ik in mijn rol ook iets te helen had. Er waren ook allerlei inspiratiekaartjes die met mij resoneerden waaronder: Oneindigheid, bewustzijn en wijsheid. Het was prachtig en intens, er werd flexibel ingespeeld op de behoefte, ieder had er een goed en mooi gevoel over. De kwaliteit was in vele opzichten voelbaar, zowel in theorie als praktijk. Mijn dank en waardering is groot.
Harte-groet, Corinne.’
Met dank aan Corinne.

‘Niets dat bewegen kan is krachtiger dan degene die het in beweging brengt’

In zeven stappen thuiskomen

1. Bewuste aandacht voor hier en NU
2. Bewuste aandacht voor ons lichaam
3. Bewuste aandacht voor eigenwaarde
4. Bewuste aandacht voor overtuigingen
5. Bewuste aandacht voor helder waarnemen
6. Bewuste aandacht voor leven vanuit innerlijke vrijheid
7. Bewuste aandacht voor je weerspiegeling in jouw omgeving

Thuisgekomen in het NU wordt dit moment een wonder

Ochtendprogramma:
We onderzoeken onze oorsprong.
We verdiepen ons in het familiesysteem.
We ontdekken onze natuurlijke energiebron.

Tijdens de middagpauze staat er een heerlijke biologische lunch voor ons klaar.
En is er voldoende ruimte om in de prachtige tuin van het klooster te vertoeven.

Middagprogramma:
We komen in beweging in de natuur.
We inspireren onze authentieke kracht.
We geven betekenis aan ons autonome Zelf.

~Volg je intentie~
~Volg je beweging~
~Volg je energiestroom~

Wat brengt het je…

Bewuste ontspanning
Een prachtige natuurbeleving
Een overheerlijke biologische lunch
Onbeperkt koffie/thee/water/versnapering
Een inspiratieboekje en pen om je gedachten te verwoorden
Als afsluiting is er ruimte om te delen en na te genieten van de verbinding
E-book “Heel je geboorte” van Sylvia Argelo en “Roep van de Ziel” van Erica Argelo

Wat mag je verwachten na deze retreat

Je herkent de vruchtbaarheid van je proces en ervaart meer contact met je gevoel.
Je kunt beter afstemmen wat goed voor je is in relatie tot de ander.
Je staat beter in je kracht en neemt meer je eigen ruimte in.
Je doorziet patronen die zich onbewust hebben herhaald.
Je hebt meer vertrouwen gekregen in je gevoelslichaam.
Je ervaart een betere balans tussen lichaam en geest.
Je bent bewust van de helende werking van adem.

Wie zijn wij…

Wij zijn zussen die vanuit een innige familieband met eenzelfde interesse voor persoonlijke groei en ontwikkeling zich geroepen voelen tot samenwerken. Onze unieke eigenschappen komen uit eenzelfde bron, waarbij we elkaar aanvullen en versterken.

MELD JE HIER AAN VOOR DE RETREAT
***

Onze levensadem vormt de energiebron voor het vergroten van bewustZijn

Ik ben Erica Argelo en geef al ruim 22 jaar aandacht aan transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkelingen, waarin ik me met liefde blijf verdiepen. In mijn consulten ben ik altijd op zoek naar intrinsieke waarden, naar de eenheid die ons drijft en zo bijzonder maakt. Het nodigt ons uit om te kijken naar het niet geziene deel. Door anders te kijken naar persoonlijke thema’s- en (ontwikkel)behoeften, ontdekken we ons ware potentieel. Het is mijn passie inzicht te brengen in situaties die zijn vastgelopen, waardoor we harmonie ervaren in relaties en uitdrukking kunnen geven aan ons innerlijk leven.

Specialisaties:
Relatiethema’s
Droomanalyses
Bezield leiderschap
Systemisch coachen
Tarot & numerologie
Creatieve vormgeving
(Kunst)beschouwingen

Maak verbinding met jezelf en je omgeving

Ik ben Sylvia Argelo en verdiep mij nu ruim 10 jaar met grote passie in persoonlijke ontwikkeling en authentiek leiderschap. Tijdens mijn begeleiding bij coaching spiegelsessies komen alle kennis en ervaringen samen, waarmee we kijken naar de oorsprong van patronen die veelal vanuit ons prille begin zijn ontstaan. Ik voel het als mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wie zij zijn en wat ze kunnen doen om hun groei en autonomie te ervaren. Het is de beweging waarmee we verbinding kunnen maken met de eigen authenticiteit, vandaaruit komt ons verlangen tot leven.

Specialisaties.
Authenticiteit
Bewust ademen
Geboortetrauma
De eerste 1000 dagen
Systemisch coachen
Persoonlijke ontwikkeling
Hoogbegaafdheid- en hoogsensitiviteit

Wij kijken er met plezier naar uit om je te ontmoeten… Doe je mee?

Ontvangst vanaf 9.30 uur
Aanvang retraite 10.00 uur
Eindtijd c.a. 17.00 -17.30 uur
Locatie: Klooster Nieuwkerk
Nieuwkerk 2, 5051 PN Goirle

De kosten voor deze Lente-retreat bedragen € 149,- all inclusive.
Aanmelden kan ook door een bericht te sturen naar:
Erica: info@circleofart.nl of Sylvia: info@puurauthentiek.nl

of meld je HIER aan op de website van Puur Authentiek

VAN HART TOT HART…

Erica & Sylvia Argelo

Fotografie: MOMO Content Creation