Aanbod

Het DNA van onze samenleving

Bijdragen aan een betekenisvolle economie

We zijn zelfstandig professionals met een bovengemiddelde aandacht voor natuurlijke bronnen en menselijke factoren, in ieder willekeurig proces of bedrijf.

Circle of Art is een organisch groeiende organisatie die past bij de innovatiekracht van onze economische samenleving, waarbij we autonoom samenwerken aan welvaart voor iedereen. Neem voor informatie contact op.

We werken met mensen en organisaties met een kloppend Hart voor de Financiële Economische Ecologische Sociale Samenleving. We verrijken de wereld door bij te dragen aan duurzame bedrijfsvoering die de samenleving opnieuw helpt organiseren. We houden van teal organiseren, empathisch vermogen en sociale innovatie.

De kern van Circle of Art is BewustZijn, Verbinden, Creëren, Kunst en Dialoog…

Onze passie is bijdragen aan sociaal economisch samenleven. Wij verzorgen coaching & trainingsprogramma’s, educatieprogramma’s en procesbegeleiding in uiteenlopende thema’s, waarbij we streven naar bewustzijnsverruiming in contrasterende waarden. De programma’s worden zowel individueel als in groepssessies en workshops aangeboden. Welkom aan boord! We gaan er een fantastisch jaar van maken…

Overige informatie…

Gecertificeerd consultancy Profile Dynamics®
Opgeleid in Familie/Organisatie opstellingen
Getraind in de HarthMath methode
Deskundige Droomanalyses
Duiden van Tarot & Lenormand kaarten
Kunsteducatie & Visual Thinking Strategies
Boeken, inspiratie, blog’s en gedichten
Creatief, organiserend, open minded en sensitief in het creëren van mogelijkheden.

Allemaal facetten die bijdragen aan co-creatieve samenwerking

Terug naar begin