Hartcoherentie

Aandacht voor je hart met de HartMath methode

HartMath is een methode die ons bewust maakt van ademhaling met hartfocus.

Hierdoor wordt stress gereduceerd tot een normale spanning die geen invloed heeft op het metabolistish systeem.

Wetenschappers hebben ontdekt dat het hart zijn eigen onafhankelijke zenuwstelsel heeft, een complex systeem dat ook wel “brein” van het hart wordt genoemd.
Erica Argelo werkt vanuit deze wetenschap van de HartMath methode, zij is bekend met de ongekende resultaten waar het gaat om stressreductie en het hervinden van de energiebalans. Ons hart communiceert met het brein en ons gevoel en speelt daarmee een essentiële rol in het functioneren en de emotionele gezondheid. Voor info neem contact op.

De HartMath methode kan uiterst effectief worden toegepast tijdens Mindfullness en iedere andere vorm van meditatie of bewuste aandacht. Door de oefening te conditioneren in je dagelijkse bezigheden zorg je voor een betere energiebalans in je leefstijl. HartMath is een belangrijke katalysator voor de ervaring van de flow van het leven en de realisatie van Global coherence.

De wereld is een veld van elektrische magnetische energie en alleen onze Hartfrequentie kan dat energieveld veranderen. HeartMath doet hier uitvoerig onderzoek naar, de wetenschapsresultaten bevestigen de positieve invloed van Hartcoherentie door bewuste ademhaling.
HeartMath – Benelux onderzoeksresultaten

GEVOEL IS HET GEBED…

De taal van het Hart heeft geen woorden, alleen gevoelens van wat is. Compassie is de sleutel, zonder oordeel over goed of slecht. Compassie is de kracht dat alles in ons universum met elkaar verbindt… Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie.

Gregg Bradon, een bekend natuurlijk wetenschapper onderzoekt de Goddelijke matrix waarin wij leven. Gregg Bradon (Ambassadeur van HeartMath institute) vergelijkt spiritualiteit met wetenschap en laat verbluffende onderzoeksresultaten zien.

Hiermee dringt hij door en laat ons weten hoeveel kennis van aloude natuurwetenschappen en culturen over onze innerlijke krachtbron in de westerse maatschappij verloren is gegaan. Meer informatie is te vinden op www.greggbraden.com waar alles over zijn visie is te vinden over ‘The Turning Point’.

A path to personal, social and global coherence.

How to Harmonize Heart and Brain

Terug naar het begin