Hartcoherentie

Aandacht voor je hart met de HartMath methode

De wereld is een veld van elektrische magnetische energie en alleen onze Hartfrequentie kan dat energieveld veranderen. HeartMath doet hier uitvoerig onderzoek naar, de wetenschapsresultaten bevestigen de positieve invloed van Hartcoherentie door bewuste ademhaling. HeartMath – Benelux onderzoeksresultaten Ons Hart heeft een eigen onafhankelijke zenuwstelsel, een complex systeem dat ook wel “brein” van het hart wordt genoemd.

We werken vanuit de wetenschap van de HartMath methode en zijn bekend met de ongekende resultaten waar het gaat om stressreductie en het hervinden van de energiebalans. Ons hart communiceert met het brein en ons gevoel en speelt daarmee een essentiële rol in het functioneren en de emotionele gezondheid. Voor het trainen van zelfregulerende stressreductie en het vaardigen van Hartcoherentie gebruik ik de HeartMath emWave®2 sensor. De sensor registreert de hartslag en verwerkt dit tot een directe terugkoppeling van coherentie. Aan de hand van een kleurig display en/of geluidsterugkoppeling kan men zien hoe coherent men is. Tijdens de training oefent men de techniek waarmee de Hartcoherentie wordt verkregen. Hierdoor wordt stress gereduceerd tot een normale spanning die geen invloed heeft op het metabolistish systeem. Neem contact op voor meer info.

HeartMath is opweg naar persoonlijke, sociale en mondiale Hartcoherentie

De HartMath methode kan uiterst effectief worden toegepast tijdens Mindfullness en iedere andere vorm van meditatie of bewuste aandacht. Door de oefening te conditioneren in je dagelijkse bezigheden zorg je voor een betere energiebalans in je leefstijl. HartMath is een belangrijke katalysator voor de ervaring van de flow van het leven en de realisatie van Global coherence. Meer informatie hierover, zie video ‘Disruption Healing Tech with Howard Martin, Executive Vice President, HeartMath LLC’ duur: 55 minuten.

HeartMath interactieve licht- en geluidssculptuur ~Pablo Gonzalez Vargas~

ILUMINA is an interactive light and sound sculpture powered by people’s collective heart energy, made by Pablo Gonzalez Vargas. During the experience, participants enter into a state of coherence, or deep harmony with themselves, one another, and the universe. Sensors provided by the HearthMath Institute measure their collective state of coherence, which in turn activates the sculpture’s stunning lightshow and soundscape. ILUMINA is a profound visual, aural, and mystical experience that highlights the interconnectivity of our planet and enhances the global energy field.

Terug naar het begin