DNA


DE ONTDEKKING VAN DE GEHEIME CODE

Het mysterie van het mystieke Hart waardoor lood verandert in Goud

Liefde is voorbij woorden, de taal van het Hart heeft geen woorden, alleen gevoelens van wat is. Compassie is de sleutel, zonder oordeel over goed of slecht. Compassie is de kracht die alles in ons universum met elkaar verbindt…

  • Iedere gedachte is een schepping
  • Emotie verandert DNA
  • DNA verandert materie
  • Gedachten plus emotie scheppen overtuigingen
  • Overtuigingen plaatsen mogelijkheden in de realiteit

Dit scheppingsproces is door onderzoek wetenschappelijk vastgelegd. Het verleden maakt toekomst en alleen het heden kan verleden veranderen voor nieuwe uitkomst.
Deze ontdekking komt vanuit de kwantumwetenschap, uit onderzoeken naar de mensheid, hoe materie ontstaat en hoe we invloed kunnen uitoefenen op creaties in het verleden voor een nieuwe uitkomst.

De wereld is een veld van elektrische magnetische energie en alleen onze Hartfrequentie kan dat energieveld veranderen. Wetenschappers hebben ontdekt dat het hart zijn eigen onafhankelijke zenuwstelsel heeft. Voor meer informatie hierover raadpleeg de onderzoeksresultaten van het HeartMath instituut.GEVOEL IS HET GEBED…

Gregg Bradon, een bekend natuurlijk wetenschapper onderzoekt de Goddelijke matrix waarin wij leven. Gregg Bradon (Ambassadeur van HeartMath institute) vergelijkt spiritualiteit met wetenschap en laat verbluffende onderzoeksresultaten zien. Hiermee dringt hij door en laat ons weten hoeveel kennis van aloude natuurwetenschappen en culturen over onze innerlijke krachtbron in de westerse maatschappij verloren is gegaan. Meer informatie is te vinden op www.greggbraden.comwaar alles over zijn visie is te vinden over ‘The Turning Point’.

Terug naar het begin