Tarot & Lenormand

Met het oog op de toekomst…

De kunst van het ontdekken…

Veranderingen of het maken van keuzes brengen soms onzekerheden met zich mee die we niet altijd in de juiste context plaatsen omdat we met ons denken twijfelen aan onze intuïtie. Deze disbalans van Hart en Hoofdzaken zorgt ervoor dat de signalen van het lichaam worden genegeerd die ons juist vertellen wat we nodig hebben om vooruit te kunnen.

Het raadplegen van een orakel kan uitkomst bieden…

Onze voorouders raadpleegde orakels die behulpzaam waren bij kleine of grote levensvragen. Deze oeroude wijsheden gaan eeuwen terug in de tijd en worden nog altijd gebruikt voor voorspellingen in de hedendaagse samenleving. Eeuwenoude voorspellingstechnieken waarvan de Tarot, (Chinese)astrologie, kaartleggen, pendelen, handlijnkunde, numerologie het meest bekend zijn. Alle methoden kunnen eenvoudig worden beoefend, maar wél onderbouwd door deskundige wetenschap van het orakelen dat waardevolle inzichten geeft; zowel in de aard van het karakter als in relatie tot anderen. Voor het afspreken van een consult kun je contact opnemen met Erica Argelo. Zie ook onze Tarieven

Een blik op het verleden, het heden en mogelijkheden voor een positieve toekomst

In millenniumjaar 2000 maak ik voor het eerst kennis met de Raider Wright Tarotkaarten. Het kaartspel is geschenk van mijn moeder, zij heeft de kaarten jaren geleden gekocht maar kan ze niet goed duiden. Hier begint mijn eerste kennismaking met de mystieke wereld van het orakelen door studieboeken over deze oeroude wijsheid te lezen en kaartleggingen voor mezelf te interpreteren. Zo raak ik bekend met de emoties die bij de kaarten horen en leer ik de kunst in het ontdekken van het momentum die de legging laat zien. Zo ook de numerologie en de vijf elementen van de leer.

De magische aantrekkingskracht vraagt me verder te verdiepen en koop het studieboek en Tarotkaarten van de herstelde orde. Hierin zijn de mannelijke waarheid en de vrouwelijke intuïtie aan het kaartendek toegevoegd dat ik als meerwaarde zie in het duiden. Daarna treed ik er voorzichtig mee naar buiten en beoefen met ervaren deskundigheid consulten op spirituele beurzen. De animo was groot, mensen wachtten geduldig het moment af om de kaarten door mij te laten schudden. Mijn werkzaamheden in de financiële sector waren destijds aanleiding de kaartconsulten te stoppen.

Jaren later krijg ik op mijn verjaardag van mijn moeder de Lenormandkaarten en de Fr. Kipper’s waarzegkaarten van mijn oma cadeau. Mijn moeder heeft de waarzegkaarten van haar moeder altijd goed bewaard, ze zijn al ruim 80 jaar in familiebezit van de vrouwenlijn. Voorheen als we bij mijn moeder thuis de kaarten raadpleegde met de orakels van oma, interpreteerde ik de betekenis. Zo leerde ik ook de Lenormand & Kipper’s kaarten duiden. Voor mij vertegenwoordigen de orakels een bijzondere waarde uit de vrouwenlijn en ik geloof in de waarde van het doorgeven van de leer…

Een waardevolle erfenis aan wijsheid die ik heb leren duiden…


Terug naar het begin