Wie zijn wij?


Circle of Art creëert een nieuwe werkelijkheid

De visie van Circle of Art is dat inzicht in het persoonlijk talent leidt tot een creatieve zelfontplooiing. Deze ontwikkeling geeft een individuele vrijheid aan vormgeving. Verandering van observatie in waarneming heeft grote kans van slagen wanneer men positief in verbinding staat met de innerlijke bron. Adem vrij bij mij…

• Wil je de creatiekracht ontdekken van de (interne) dialoog?
• Ben je nieuwsgierig naar de relatie met je omgeving?
• Ben je bewust van de mogelijkheden als je de werkelijke relatie ziet?

• Ben jij bewust van je inspiratiebron?
• Wil jij je purpose uitdragen?
• Durf jij vanuit passie te leven?

Onze levensadem vormt de energiebron voor het vergroten van bewustzijn en daarin zijn we nooit alleen.

De filosofie achter Circle of Art

Circle of Art vormt een basisstructuur voor een bewuste creatie vanuit autonome zeggingskracht dat bijdraagt aan collectieve transformatie. Deze individuele ontwikkeling ontpopt harmonieuze relaties in de samenleving.

Wij dragen bij door middel van Kunstvormen, life-coaching & consultancy Profile Dynamics® en artificial intelligence ten behoeve van transformatieprocessen, projectbegeleiding, dialoogcirkels en zelfbeschikkingsrecht van ons DNA en digitale gegevens.

Circle of Art draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn in co-creatie met samenwerkende partners die -in plaats van winstbejag- het algemeen belang vooropstellen. We bouwen bruggen die een nieuwe economie creëren ten behoeve van de wereld en zijn bevolking.

Bij ons staat een Hartsverbinding centraal, we werken vanuit holistische waarden en een aardse nuchterheid. Wij streven naar een goede balans in beide aspecten die leiden tot een spiritueel bewustzijn dat duurzame waarden ontwikkelt.

Alles is mogelijk als je de verbinding aangaat

Terug naar het begin