Boeken

Ontwaakt BewustZijn

De kunst van het creëren tot levenskunst verheven

Leverbaar via Circle of Art
Paperback €24,95
Formaat 19/26 en telt 253 pagina’s
ISBN: 978-90-8842-153-2
Levertijd 5 werkdagen

Ontwaakt BewustZijn is het autobiografisch verhaal over een pad van ontwaken. Beleefd en doorleefd vanuit een holistische kijk op onze economische samenleving. De schrijfster deelt hiermee haar visie op onze realiteit. De kernvraag daarbij is: vanuit welke realiteit kijken we naar elkaar… ons brein of ons hart? Alle energie is liefde, je kunt haar bestrijden met je hoofd en omarmen met je hart.

Dit boek beschrijft de dualiteit tussen het mannelijke en vrouwelijke bewustzijn en de uiteindelijke overgave aan de tegengestelde energie waardoor eenheid ontstaat. Heelheid ontmoet heelheid, liefde ontmoet liefde. Zolang we elkaars zienswijze bestrijden komen we niet tot een nieuw paradigma. Dat gebeurt pas als we de wereld eromheen ook leren begrijpen…

Gaandeweg neemt de schrijfster u mee naar de mystieke wereld van het onderbewuste. Zij doet onthullingen over haar droomwereld en geeft uitleg aan de complexe taal van de ziel. In haar zoektocht naar ware liefde ontmoet zij haar tweelingziel. De liefde die zij voor hem koestert vormt een open verbindingskanaal en daarin beleeft ze twee realiteiten. En… niets is minder waar, samengevat vormen deze twee een compleet verhaal van transformatie. Laat u verwonderen over een onvoorwaardelijke liefde op de rand van het bewustzijn.

Enkele aanbevelingen

Ontwaakt BewustZijn neemt je mee op reis en weet het proces van spiritueel ontwaken in een boeiend, persoonlijk verhaal te vatten. De kracht van dit boek is dat het inspireert en tot nadenken stemt. Het zet de lezer aan tot bewust ZIJN in alle facetten van het leven wat maakt dat ons (dagelijks) leven een diepgaande spirituele ervaring kan worden.

Waar het hart ontmoet de ziel, maar kunst ontwaakt onze waarneming van een andere realiteit. Erica herschrijft met stijl wat leven is, met woorden en beeld, met passie en nederigheid. Reis mee door iedere bladzijde, dring in met kleur en diepte. Laat los, om beter te bevatten en te beleven.

Erica doet niets meer -of minder- dan wat wij allemaal doen; Ze leeft! Alleen heeft zij het talent om van het alledaagse leven een avontuurlijke tocht te maken, én om deze tocht op een mooie en warme manier te beschrijven. Een echt verhaal!

Erica is een levenskunstenaar pur sang, die mij met haar creativiteit en grote schrijf en schilder talent heeft geraakt en geinspireerd.

Ontwaakt BewustZijn is zowel een egodocument als scheppingsverhaal. Dat, soms dwingend, aandacht vraagt. Daarbij is het ook een verhaal van moed en doorzettingsvermogen. Wie het leest kan zich aansluiten bij de wandeling naar het onbekende, de route ontwikkelt zich gaandeweg. Aandacht voor de omgeving en voor het eigen ik wisselen elkaar af. Je ontkomt niet aan hoogte- en dieptepunten, aan vergezichten en details. Op sommige, kritieke, punten staan onverwacht en confronterend spiegels. Zo neemt het pleiten voor aandacht geven aan jezelf toe. En omdat alles wat aandacht krijgt zich ontwikkelt neem je het risico van verrassingen, aangename én onaangename. Je ontmoet verdriet als helende factor. Je ontmoet liefde en vreugde om te delen en kom je in de flow van vermenigvuldiging en verbinding. In de zekerheid dat angst herkennen en overwinnen ruimte creëert voor groei. Voorwaarde voor een scheppingsverhaal dat nooit eindigt. Je hebt het nú zelf in handen.

“Wat je ook kunt doen, of in je dromen meent te kunnen doen, begin ermee!
In stoutmoedigheid schuilen talent, kracht en magie.”
~Goethe~

Roep van de Ziel

Argeloze wijsheid gebundeld in een boek

Leverbaar via Circle of Art
Paperback €19,95
Formaat 15,5/21 en 200 pagina’s
ISBN: 978-90-8842-175-4
Levertijd 5 dagen

Roep van de Ziel is het verhaal van de Held en de Heldin. Het vertelt over een hoogsensitieve aandacht dat geheimen onthult en de sleutel vormt voor gelukkig leven. Een boek voor mensen die gekozen hebben voor de weg van het Hart, maar soms nog puzzelstukjes missen. Dit boek geeft de ontbrekende inzichten.

De schrijfster spreekt een verbeeldende taal, stelt vragen en nodigt uit tot reflectie. Door de persoonlijke vertelling over haar Zielenpad, neemt zij u mee in haar transformatieproces. Zij vertelt over aandacht en synchroniciteit dat creatief leert denken en schept uit (h)erkenning. Het vormt een open antwoordenboek voor vragen die wij onszelf stellen. Een boek dat niet in uw boekenkast mag ontbreken.

Aandacht is voor-waarde voor transformatie…

Bestellingen boven de € 20,00 worden in Nederland gratis thuisbezorgt
Voor verzending naar België wordt € 7,00 in rekening gebracht
Bestellingen onder de € 20,00 worden verzendkosten in rekening gebracht
In Nederland bedraagt dit € 3,50 en voor België € 10,50

Terug naar het begin