Uitnodiging Social Venture Network- SVN op 5 maart in Grand Café Figi in Zeist

Datum: 5 maart 2019
Tijd: 17.30 – 21.30 uur
Kosten: €35 per persoon (niet leden: €40)
Locatie: Figi, Grand Café | Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Het Social Venture Network Nederland nodigt uit de “ventures” nader te bespiegelen. Welke uitdagingen zien we? Onder onze leden zijn nogal wat pioniers uit de tijd dat “maatschappelijk” en “duurzaam” nog geen gemeengoed waren. We zien elkaar te weinig en vandaar mijn uitnodiging elkaar te treffen in Figi, dat al jaren “fair trade” inkoopt en SVN vaak gastvrij ontving. Hoe staan onze leden er voor en wat zijn hun komende waagstukken.

Engbert Breuker, jarenlang aansteker en voorzitter van SVN, brengt ons muziek uit zijn Managment Jukebox om ons en onze hersenhelften te verbinden.

SVN-lid Geanne van Arkel, Head Sustainable Development bij Interface is hier speciaal uitgenodigd. Het bedrijf bereikt in 2020 zijn Mission Zero doelen en vervolgt haar koers met Climat Take Back. Elke fabriek als een lokaal ecosysteem… Geanne, verkozen MVO manager 2019,… de spin-off van haar taakopvatting is groots.

Interface werd geïnspireerd en uitgedaagd door milieudeskundige Paul Hawken, wiens boek Drawdown in 17 talen verscheen.

Maurits Groen, uitgever, journalist en ondernemer zorgde voor de vertaling in het Nederlands van de bestseller. Ook hij is speciaal genodigde op 5 maart. Als we de 100, door wetenschappers, doorgerekende oplossingen uitvoeren, kan er nog een keerpunt worden bereikt in de klimaatontwrichting.

Wat zullen de komende generaties daar blij mee zijn. Hoe zijn die eigenlijk bezig?

SVN lid André Nijhoff is hoogleraar Duurzaamheid op Nyenrode. Daar bezette eerder Gerard Keijzers de SVN leerstoel totdat hij overleed in 2011.

Kosten: De avond kost 35 euro, maaltijd en drankjes en btw inbegrepen.

Overmaken op SVN NL23 SNSB 0901 0480 70 t.n.v. Social Venture Network Nederland. Opgeven voor 25 februari: ilona.hofstra@ziggo.nl
Open deze link voor originele de uitnodiging.

Locatie en programma
Figi, Grand Café, Het Rond 2, 3701 HS Zeist. (Parkeergarage achterkant)

17.30 inloop
18.00- 19.00 hapje en drankje in Grand Café
19.15- 21.00 inhoudelijk deel en de Management Jukebox
21.00- 21.30 drankje

We kijken uit naar je komst!

Namens het bestuur van SVN Nederland,
Ilona Hofstra

Related posts