Anna’s Huis

Als je de ingeving van je hart volgt, zit het leven vol verrassingen…

Op maandag 20 januari 2020 heb ik een schenking mogen doen aan Anna’s Huis, Centrum voor leven met kanker in Zaandam, met dank aan Scanlaser B.V. die het doneren van het aantal bundels ‘DICHTER BIJ DE BRON’ heeft gesteund en mogelijk gemaakt.

De geste is een indirect gevolg van het overlijden in juli vorig jaar van Ramon Hillegers, zijn plotselinge dood was een grote schok en heeft ons diep geraakt in de familiekring. Ramon was als hardlooptrainer actief betrokken bij de diverse activiteiten die door Anna’s Huis worden aangeboden, aan mensen die zijn geconfronteerd met kanker. Ramon was een zeer gewaardeerde coach & hardlooptrainer en bovenal een vriend voor iedereen die hem heeft gekend.

De bundels heb ik kunnen overhandigen aan Jacqueline Huis, zorg coördinator en Juan Garcia, organisatorisch coördinator. Beiden zijn Ondersteuning Bestuur Anna’s Huis. Mijn DANK is groot voor de warme ontvangst en de gastvrijheid waarmee ik ben rondgeleid in het mooie complex, dat grenst aan de achteringang van het Zaans Medisch Centrum in de Zaandam.

De ontmoeting heeft ons geïnspireerd dat heeft geresulteerd in het aanbieden van gedichtenworkshops, waarin we luisteren naar de Bron van onze verbeelding. U bent van Harte uitgenodigd om maandelijks aan deze workshop deel te nemen, te beginnen op dinsdag 4 februari van 14.30 uur tot ± 16.00 uur tijdens de OPEN DAG op de internationale ‘Werelddag tegen Kanker‘. Op deze internationale bewustzijnsdag wordt over de hele wereld aandachtig stilgestaan bij deze ziekte.

De ‘Wereld Kanker Dag’ (World Cancer Day) is ingesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties en wordt jaarlijks gehouden op 4 februari.

Graag tot ziens bij de gedichten workshop ‘Schilderen met Woorden’ op dinsdag 4 februari van 14.30 uur tot ± 16.00 uur bij Anna’s Huis in Zaandam. Uw deelname aan de workshop bij Anna’s Huis is gratis… Zie ook Circle of Art, The key of life activiteitenagenda

Adres en bereikbaarheid

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek, Anna’s huis
Zorgboulevard Koningin Julianaplein 18
(naast het Zaans Medisch Centrum) 1502 DV Zaandam
Tel: 075 – 7719027, liefst tussen 10-12 of 14-16 uur op maandag tm vrijdag


Related posts