IK EN DE WERELD… gedichtenpodium 27-12-2019

DICHTER BIJ DE BRON

Mijn pas uitgebrachte inspiratiebundel DICHTER BIJ DE BRON wordt 27 december a.s. met het thema ‘IK EN DE WERELD’ op het open gedichtenpodium geïntroduceerd door onze grote leermeester in de dichtkunst, Arij van der Vliet – Dorpsdichter van Bergen, bij Galerie Rogier Jonk op het Plein in Bergen NH. Iedereen is hierbij van Harte uitgenodigd… vrije toegang…

IK EN DE WERELD…

IK EN DE WERELD Is het thema van het ‘Open Podium’ dat op vrijdag 27 december a.s. wordt gehouden in het gezellige Artcafé bij Galerie Rogier Jonk, op het Plein in Bergen NH. Dit open gedichtenpodium wordt maandelijks in de Galerie georganiseerd door dorpsdichter Arij van der Vliet. Het thema nodigt ons uit om aansluitend mijn pas uitgebrachte inspiratiebundel DICHTER BIJ DE BRON door onze grote leermeester in de dichtkunst, Arij van der Vliet te laten introduceren. Iedereen is hierbij van Harte uitgenodigd… vrije toegang…

INSPIRATIEBRON OM JE MUZE TE BEZINGEN

Wellicht is het thema IK EN DE WERELD ook voor jou een inspiratiebron om je muze te bezingen, spontaniteit is de bakermat waarin poëzie wordt geboren. De entree is vrij toegankelijk voor zowel deelnemers aan het podium, als toeschouwers en toevallige bezoekers van het Art-café en de Galerie. Iedereen is van Harte welkom om zijn kunsten op het podium te vertonen, of gewoon te luisteren naar poëzie en muzikale intermezzo’s… èn de artistieke sfeer te proeven in het gezellige Art-Café van Rogier en Von in Kunstenaarsdorp Bergen NH, van Hart tot Hart…

PROGRAMMA

16.00 uur – Aanvang open podium o.l.v. Arij van der Vliet
17.00 uur – pauze
17.15 uur – korte intermezzo
17.20 uur – introductie DICHTER BIJ DE BRON door Arij van der Vliet
17.25 uur – Erica vertelt over levenskunst
Rond 18.00 uur ronden we het open podium af, maar dat is nog niet het einde. Het gezellige Art-café is geopend tot 20.00 uur.

Related posts