De reis van de Held(in)

Zondag 1 september geeft Erica Argelo een interactieve lezing/workshop geïnspireerd op haar eigen levensverhaal.

Daarmee draagt zij tevens bij aan het het co-creatieplatform We are the CHANGE door van iedere deelnemer € 10,00 van de deelnamekosten over te dragen aan de crowdfunding van Gina de Groote t.b.v. het digitaal portaal dat naar verwachting medio september wordt gelanceerd.

Aanvang van 13.00 tot 17.00 uur op locatie bij The House of Change in Herent, België

De reis van de held en heldin is een evolutionair avontuur naar bezield leiderschap. De thema’s zijn geïnspireerd op ervaringsgebieden waarmee ‘De reis van de Held(in)’ deze nazomer van start gaat.

De sleutel naar GELUK…
Thema’s: Kernwaarden, Systemisch kijken, Kunstbeschouwing, Hartcoherentie.

We leven in een transformatietijdperk, ofwel we zijn in transitie. We zijn onderweg naar een onbekende toekomst die we diep van binnen weten. Wanneer we op de juiste frequenties zijn afgestemd verschijnt er een nieuwe realiteit. De route kunnen we voorafgaand niet bedenken.

Deze avontuurlijke reis geeft inzicht in spiritualiteit, wetenschap en Kunstbeschouwing, het zichtbare en onzichtbare, de weg van tegenstellingen en complementaire eenheid van Hart, hoofd en lichaam.

Aandacht vormt het zilveren koord waarmee we verbonden zijn met een hoger bewustzijn. Een roep van de Ziel in het ontdekken van essentiële waarden. Zijn wie je voelt, zeggen wat je wil en doen wat je ten diepste denkt, vormen sleutels voor geluk. De wereld is en wordt zoals we denken, zo binnen, zo buiten.

PROGRAMMA:
Inloop 13.00 uur
Aanvang lezing/workshop 13.30 uur
Pauze 15.00 uur
Voortgang lezing/workshop 15.15 uur
Netwerkborrel ±16.00 uur
Eindtijd ±17.00 uur

Kosten voor deelname aan deze inspiratiemiddag bedraagt 49,00 Euro p.p. waarvan 10,00 Euro wordt geschonken aan de crowdfundingsactie van Gina de Groote ‘WE are the CHANGE’.

Daarnaast ontvangt elke deelnemer aan deze lezing het pdf-bestand van het boek ‘Roep van de Ziel’ ter waarde van € 19,95 cadeau.

AANMELDEN kan bij:
Erica Argelo – e.argelo@circleofart.nl
www.circleofart.nl of zie ook het event aangemaakt op Facebook

Tot dan zijn in The House of CHANGE de schilderijen te bezichtigen die in deze link zijn afgebeeld.

We verlaten het kennistijdperk en bereiden ons voor op een kwantumsprong naar betekenisvol leven…

De Ziel als opdrachtgever
Geeft klank aan wat er in ons leeft
Bij de inademing ontmoet ik jou
Met de uitademing ontmoet je mij
Van Hart tot Hart…

Erica Argelo


Related posts