De scheppingskracht van Liefde

Welkom in de wereld die transformatie heet… ♥

Liefde is een uiterst hoge resonantie aan energie met een enorme snelheid, die uitsluitend vertraagd kan worden door haar tegenhanger en dat is angst. De hoge resonantie is zelfs meetbaar op de huid van ons lichaam, zo worden vele experimenten uitgevoerd om aan liefde wetenschappelijk uitleg te geven. Alsof we over liefde kunnen nadenken… hmmmm, tja, ik heb daar mijn bedenkingen over en zou het afraden te doen.

Liefde valt niet te beredeneren met het hoofd. Onze essentie is dus liefde en dat klinkt misschien een beetje wollig én… ook dat is waar. Het is een hele zachte textuur met een hoge aaibaarheidsfactor, zeer toegankelijk en ontvankelijk als onze automatische responsen zijn uitgeschakeld. We zijn watjes geworden die voor zichzelf opkomen. Stoer he?

Liefde… Tja, wie droomt er nu niet van…

De hele economie vaart er wel bij en toch zijn we er angstig voor, we hebben niets meer onder controle. Liefde doet gekke dingen met je… Plotseling smaakt je eten beter, eet gerechten die je nooit eerder hebt gegeten. De grond voelt als een wolkendek onder je voeten, waarover je moeiteloos voortschrijd op de weg die voor je ligt. Echter, die weg is niet voorgeplaveid. Het vraagt vertrouwen dat de keien voor jouw voeten worden neergelegd, zodat je kunt blijven doorlopen op deze liefdevolle verbindingsweg. Want dat is wat liefde is, een verbindingsweg naar de ander die zich draadloos met jou verbindt…

van Hart tot Hart…

Erica Argelo

Tekst uit ROEP VAN DE ZIEL
Argeloze wijsheid gebundeld in een boek’

Related posts

Leave a Comment