Aandacht is ons Energetisch Goud

Successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Bijna dagelijks verschijnen er nieuwsberichten over leugens en bedrog. Niets is wat het lijkt. De beelden die we hebben gevormd en voor suggestieve veiligheid zorgden vallen als een kaartenhuis ineen. De spiegel valt aan diggelen en we zien een groot leeg gat ‘Emptiness’ zouden ze in Amerika zeggen. We zijn diep teleurgesteld en voelen een innerlijke leegte bij de teloorgang van de illusie die was voorgespiegeld.

Bij het ontdekken van dit soort onwaarheden verliest het onmiddellijk zijn waarde en ontkracht alles wat we daarvoor beoogden. De energiefrequentie daalt naar een nul-punt en staat alles op losse schroeven. De passie uit de basischakra’s waar onze veiligheid wortelt, ofwel het Heilig vuur, brandt plots op een laag pitje. Bestaansrecht en relaties vormen het fundamentele huishouden, als hier twijfel ontstaat ontwortelen we de bestaande samenleving want alles is relatie… We worden als bijen die uitbreken omdat de Koningin haar nest heeft verlaten en hier liggen nieuwe kansen…

Relaties vormen het collectieve Hart van de samenleving.

Het werkt dus ook in positieve zin andersom. We vinden elkaar weer door nieuwe beeldvorming.

Wanneer we ons beeld over iets of iemand bijstellen beïnvloed dat ook het verleden, het energieveld wordt hersteld. Het spanningsveld is direct verdwenen waardoor energie weer vrij kan stromen. Dit heeft zelfs invloed op alle betrokkenen, want we herstellen de verstoorde ordening in de kwantumvelden. We kunnen niet veranderen wat is, dat is al gecreëerd en hebben daar geen invloed meer op. We kunnen alleen onze eigen energiefrequentie verhogen waarmee onze waarneming andere vormen gaat aannemen.

Gregg Braden is wetenschapper en ambassadeur van de HeartMath methode die ik jaren geleden ontdekte. Gregg doet onderzoek naar de kwantumvelden die door onze Hartfrequentie wordt gevormd, ofwel beter gezegd, kan worden omgevormd. Dit besef is uiterst belangrijk bij transformatieprocessen. Alles is energie… zo ook onze gedachten.

Aandacht is het Energetisch Goud waarmee we ons toekomstbeeld veilig stellen.

Liefde is het antwoord die de wereld transformeert.

Van Hart tot Hart…

Erica Argelo

Related posts