VENUS ECONOMIE

Argeloze PROZA over vrije energie
Geïnspireerd op de Venus Economy van visionair Jacques Fresco

De wereld is en wordt zoals we denken…

De koortsachtige verschijnselen die de aarde teisteren, leiden waarschijnlijk tot een keerpunt naar de Venus Economie. Verbijstering alom waarmee de geldkraan dreigt te sluiten, koersen dalen en contanten worden verboden; waardoor elk bezit langzaam wordt ontnomen. Met dit voortschrijdend inzicht leert de mens zijn eigenwaarden begroten in een businessplan. Deze krachtige instroom aan Hartintelligentie laat zich niet manipuleren door het digitaliseren van het gemene goed.

Het AXE effect is verleden tijd…

Onze natuurlijke Bron overtreft de wetenschap die denkt dat modellen en tabellen van kunstmatige intelligentie een rampspoed voorkomen, waarin zij zichzelf royaal laten belonen. We hebben er lucht van gekregen, waardoor we ons afkeren van de heren die de spuitbus hanteren, om de illusie te maskeren met de geur van verleiding; die het angstzweet beweerd tegen te gaan. De reclame belooft het 24 droog te houden als men het dagelijks blijft gebruiken, ongeacht de stijgende prijs van de methode.

Het okselwater stijgt ons naar de lippen…

De vrouwelijke variant op de geurende illusie is liefde, wat de AXE-mannen achterlaat met hun digitaal vermogen, dat alleen op de touchscreen kan worden aangeraakt en bij stroomuitval volledig is verdwenen. Daarentegen vormt het Hart een waardevast valuta dat Geluk rondpompt in de economie en overvloed creëert voor onze kinderen. Deze liefde overwint de postnatale depressie die de geboorte van de nieuwe aarde ons laat zien, de illusie waaruit we nu ontwaken.

Zij leert ons innerlijke waarden kennen en draken verslaan die armlastige burgers laat verrekken in een hongerig bestaan, dat ons duur komt te staan; als we weigeren tot inkeer te komen. Haar liefde help ons intern projectiescherm opnieuw instellen met beelden die zingeving programmeren naar een duurzame betekenis. Het is immers ons innerlijk dat naar buiten keert, de wereld is en wordt zoals we denken…

Ons Hart is Goud waard…

Zij bezint tot hij haar mystieke Hart bemint, waardoor een nieuwe realiteit begint dat ons vraagt anders te gedragen. De vrouw heeft haar geur ontdekt dat ware liefde verspreidt. Het vrouwelijk feromoon trekt genen aan die de Ziel evolueert naar een vreedzaam leven. Zij ontmoet mensen die vanuit het Hart geven en onze aarde ontginnen met vruchtbare zaden waarmee we ons verduurzamen.

Het Gouden Hart schept liefde en waakt over de harteloze cyborg die toetsen bedient en een spuitbus hanteert, wat slechts een filmlaagje achterlaat dat het brein verleid tot destructieve arbeid. Tja de mens ontwaakt, we worden wakker om het kolkende okselwater te overbruggen dat ons anders naar de lippen stijgt en de oceaan indrijft om te verzuipen. De reis van de Held en Heldin die de illusie verstaan krijgen toegang tot ons aardse paradijs, waar de zon de dag verlicht en ’s nachts de maan. Hier is kunstmatige intelligentie dienstbaar aan de mens die zijn vrijheid heeft verworven door trouw te blijven aan zichZelf.

Digitale sturing is waarden-loos als men het geluid uitzet en de aandacht richt op Hartwaarden waarmee een verlangen kan gaan leven. Hartwaarden vervangen controlesystemen door de Bron van je Zielsmissie te verwezenlijken. Met de hand op het Hart kan de mens belangeloos geven, waarbij we Zelfverzekerd bouwen aan onze natuurlijke eigenschap.

Van Hart tot Hart…

Erica Argelo

*Bronvermelding foto: World Statues 29-08-2010 Arnhem – Venus van Milo by Carine Hengst

Jacque Fresco – Collapse, Transition, Politics, Systems Approach

The Venus Project – Scarcity, Justice, Transition, Resource Based Economy

Related posts